Andjani Triloki

Over Andjani

Naam: Andjani Triloki
Leeftijd: 23 jaar
Woonplaats: Almere
Opleiding: Communicatie
Hobby’s: Columns, muziek, mode & beauty
Favoriete film: The Notebook, Aladdin
Facebook vote:

Motto:

I am strong, because i’ve been weak. I am fearless, because i’ve been afraid. I am wise, because i’ve been foolish.

Mijn naam is Andjani Triloki en om mijn dromen achterna te gaan ben ik in het dagelijkse leven werkzaam als commercieel administratief medewerker. Daarnaast schrijf ik columns over relaties en daten als Indiaas meisje in de Westerse samenleving voor mijn eigen blog. Verder verzorg ik de PR en online marketing voor verschillende evenementen en help ik met de organisatie daarvan.
Ik ben trots op wat ik tot nu toe zelf allemaal heb bereikt, en zie deze Miss verkiezing als een platform om mijzelf te profileren en verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van Beauty, Business & Brains.
Ik geloof in educatie en zelfontwikkeling en ik zou me graag willen inzetten voor meisjes en jonge vrouwen in minder bedeelden gebieden die zelfstandig hun geld willen verdienen.
Met mijn deelname aan Miss India The Netherlands hoop ik andere jongedames te inspireren en motiveren om zelfstandig en onafhankelijk hun dromen en doelen achterna te gaan en een voorbeeld te zijn van een jonge vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en weldoordacht haar keuzes maakt.