Astrid Narain

Over Astrid

Titel: Miss India The Netherlands 2012
Naam: Astrid Narain
Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats: Den Haag
Opleiding: HBO Recht
Hobby’s: Dansen, schilderen, lezen
Favoriete film: Dostana, Yes Boss
Facebook vote:

Motto:

De handelswijze in mijn levensstijl is gebaseerd met de concepten van karma, dharma, Artha en Kama

- Astrid Narain

Ik ben werkzaam als Zumba Jammer bij Zumba Fitness LLC gevestigd in Miami, Florida. Na 2 jaar als Zumba instructor gewerkt te hebben besloot ik om mijn carrière hierin naar een hoger niveau te brengen. Als Zumba Jammer coach, motiveer en maak ik nieuwe choreografieën voor Zumba Instructors binnen Europa maar ook wereldwijd.

Daarnaast ben ik ook vrijwilliger en heb als projectleider gefunctioneerd bij stichting Hindustani. Stichting Hindustani besteed aandacht aan aspecten zoals sociale cohesie en saamhorigheid.
Ik ben vrij zelfstandig opgevoed en heb altijd geleerd om zelf te werken voor wat je wilt en voor wat je in het leven wilt bereiken. De handelswijze in mijn levensstijl is dan ook gebaseerd met de concepten van karma, dharma, Artha en Kama.

Met mijn deelname aan MITN probeer ik een grotere deel van de etnische groeperingen te bereiken (voornamelijk de Hindoestanen) om die te motiveren om hun leefwijze te veranderen door meer in beweging te blijven door middel van sport en om gezonder te leven.