Maruschka Sahiboe

Over Maruschka

Naam: Maruschka Sahiboe
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Zwanenburg
Opleiding: Business Studies
Hobby’s: Reizen & sporten
Favoriete film: Alle films van Shah Rukh Khan
Facebook vote:

Motto:

We can change the world and make it a better place. It is in your hands to make the difference.

- Nelson Mandela

Mijn naam is Maruschka Sahiboe, ik ben 21 jaar en ik studeer Business studies op HBO niveau te Haarlem. Ik koos voor deze opleiding, omdat ik nu al heb ondervonden heb dat ik: ondernemend, doelgericht en ambitieus ben. Eigenschappen die voor een goede zakenvrouw essentieel zijn. Later wil ik internationaal werken en dit is goed te combineren met mijn grootste hobby: reizen en mijn interesses voor verschillende culturen en talen.

Ik heb me opgegeven voor Miss India The Netherlands, omdat er hierdoor meer deuren voor mij open gaan om arme kinderen te helpen en omdat ik het geweldig vind om hier te mogen staan!

In 2014 heb ik een voornemen om samen met mijn vader een stichting op te richten voor arme kinderen om direct te kunnen helpen. Om dit doel te bereiken heb ik de juiste mensen nodig die in mij geloven, en een steentje willen bijdragen. Naast een mooi uiterlijk, is innerlijke schoonheid belangrijker. Met mijn kennis, doorzettingsvermogen en sociale eigenschappen wil ik mijn doelen bereiken. Zoals Gandhi zei: be the change you want to see in the world.