Monisha Baidjoe

Over Monisha

Naam: Monisha Baidjoe
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats: Den Haag
Opleiding: Bestuurskunde, Overheidsmanagement
Hobby’s: Tekenen, dansen & creatieve bezigheden
Favoriete film: The Lost Valentine, Aap Ki Khatir
Facebook vote:

Motto:

You can search for inspiration, or you can be your own inspiration

- Monisha Baidjoe

Met mijn deelname aan de MITN wil ik laten zien dat de hindoestaanse normen en waarden goed samen gaan met de westerse leefstijl in Nederland.

Ik studeer Bestuurskunde-Overheidsmanagement, niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen. Toen ik vanuit de basisschool naar de middelbare school toe ging, werd mij de beroepsgerichte leerweg geadviseerd. Dit ben ik dus gaan doen en heb mij toen vooralsnog kunnen ontwikkelen tot een HBO student. Hiermee wil ik laten zien dat ook hindoestaanse vrouwen, net zoals ik, door hard werken ergens kunnen komen. Mijn boodschap aan hen is dat je uiteindelijk alles zelf in de hand hebt, zolang je hard blijft werken.

Naast dit alles, is het ook voor mij altijd al een droom geweest om deel te nemen aan de Miss verkiezing. Ik vind het een genoegen dat ik aan deze Miss verkiezing kan meedoen, hierdoor kan ik me op internationaal gebied oriƫnteren en hierdoor als persoon kan groeien.

Ik zie dit niet als keus om mee te doen aan MITN maar als een kans om mijn droom te vervullen en om een voorbeeld te zijn voor anderen Hindoestaanse vrouwen.