Sandhya Achaibar

Over Sandhya

Naam: Sandhya Achaibar
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Rotterdam
Opleiding: HBO Rechten
Hobby’s: Dansen, tekenen, lezen en shoppen
Favoriete film: Bhagam Bhag & Titanic
Facebook vote:

Motto:

Ieder mens is de architect van zijn eigen lot.

- Appius Caecus

Mijn naam is Sandhya Achaibar. Ik ben 22 jaar en kom uit Rotterdam. Momenteel zit ik in het laatste studiejaar van mijn HBO opleiding Rechten.
In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met tekenen, dansen, lezen en spendeer ik veel tijd met mijn familie en vrienden. Ik ben een spontane en vrolijke persoon met de denkwijze: geen lach, is een verloren dag.
 
Ik zie mijn deelname aan Miss India The Netherlands als een kans om iets voor de samenleving in zijn totaliteit te kunnen betekenen.
Graag zou ik als Miss en ambassadeur mij uiteindelijk willen inzetten voor kinderen in India die in armoede leven en het niet zo goed hebben als wij hier in Nederland. Dit heb ik altijd al met veel liefde en compassie willen doen. Wat ik namelijk erg belangrijk vind is dat deze kinderen in ieder geval ook een kans moeten krijgen om een toekomst op te bouwen en ik ben van mening dat onderwijs daar een cruciale rol in speelt.
Verder hoop ik ook anderen te kunnen inspireren zich in te zetten voor soortgelijke doelen. Door middel van participatie in deze verkiezing hoop ik dit doel te kunnen bereiken.
 
Ik geloof erin dat ieder mens zelf in de hand heeft met wat hij/zij doet en bereikt in het leven.